Freelance journalist bij TCTubantia

Vandaag is voor het eerst bij TCTubantia, editie Hengelo een artikel van mijn hand geplaatst, en nog wel als spread. Ik mag me nu dus ook (freelance) journalist noemen. Trots!  

Geplaatst in Uncategorized

Freelance eindredacteur bij TC Tubantia

Een nieuwe discipline aan mijn cv toegevoegd: de dagbladjournalistiek. Sinds oktober 2016 zet ik gemiddeld twee keer per week als eindredacteur bij TC Tubantia de echt laatste puntjes op de i voordat de kopij naar de drukker gaat. Heel erg

Geplaatst in Uncategorized

Succesvolle p.r. voor Coaching Twente

Voor Judith Oude Reimerink van Coaching Twente heb ik een artikel over haar praktijk verzorgd voor Twentevisie.nl. Het artikel is integraal geplaatst. Goede p.r.

Geplaatst in Uncategorized

Persoonlijk manifest Wim Wolbrink maakt veel los

Het persoonlijk manifest van verhalenverteller Wim Wolbrink dat ik in 2015 heb geschreven, blijkt veel bij mensen los te maken. In vijf sessies van twee uur deelde Wim mij zijn visioen over het pad dat hij voor zichzelf zag en

Geplaatst in Uncategorized

Eindredactie CROW-handboek Mobiliteit en gedrag

Voor CROW mag ik wederom een grote eindredactie doen. En wel van het handboek ‘Mobiliteit en gedrag – begrijpen en beïnvloeden’. Het handboek verschijnt eind 2014.

Geplaatst in Uncategorized

Eindredactie Handboek verkeers- en mobiliteitsmodellen

Wederom een mooie opdracht van CROW. 300 bladzijden in omvang en een interessant onderwerp.

Geplaatst in Uncategorized

Eindredactie Richtlijn bewegwijzering 2013

Hij komt er aan. De Richtlijn bewegwijzering 2013. In opdracht van CROW ben ik nu bezig met de eindredactie ervan.

Geplaatst in Uncategorized

Handboek mobiliteit en ruimte van CROW geredigeerd

Zojuist de eindredactie afgerond van CROW-publicatie Mobiliteit en ruimte. Behoorlijke klus met 150 bladzijden tekst. Verwachte oplevering juni 2013.

Geplaatst in Uncategorized

Grootste eindredactie-opdracht, de ASVV 2012, zit erop

De ASVV van CROW is herzien. En ik heb de eindredactie ervan gedaan: bijna 600 bladzijden lopende tekst. Mijn grootste eindredactie-opdracht. Een eervolle opdracht. De ASVV is namelijk hét standaardwerk voor verkeersvoorzieningen in de bebouwde kom. Naar verwachting rolt eind

Geplaatst in Uncategorized

Verder met Siemens

De afgelopen drie jaar heb ik voor Siemens in Hengelo artikelen geschreven voor het personeelsblad Stromingen. We hebben besloten onze samenwerking voort te zetten. Leuk! Ben benieuwd welke interessante mensen en technische wetenswaardigheden nu op mijn pad zullen komen.

Geplaatst in Uncategorized